O nama

O nama

Poliklinika Panajotović je osnovana 20.02.1995.god. pod sloganom ’’U službi Vašeg zdravlja”. Ovaj slogan je ideja vodilja skoro četvrt veka našeg poslovanja.
Zato ulažemo stalne napore da se opremimo vrhunskim dijagnostičkim aparatima najnovije generacije koji nam utiru put ka brzoj i adekvatnoj dijagnozi.
Stručno i ljubazno osoblje, inače u potpunosti posvećeno Vama, u procesu je kontinuirane medicinske edukacije i stalnoj saradnji sa eminentnim stručnjacima iz svih oblasti medicine.
Naš strateški cilj je pružanje profesionalne, kompletne i blagovremene medicinske usluge pacijentu od postavljanja dijagnoze do primene terapije po poslednjim preporukama Svetske Zdravstvene organizacije.
U cilju ranog otkrivanja bolesti naš stručni tim ulaže napore u zdravstveno prosvećivanje i edukaciju naših pacijenata.
Nastojimo da budemo maksimalno dostupni pacijentima. Pregledi se mogu zakazati telefonom istog dana, a mogu se obaviti i u kućnim uslovima po dogovoru.
U našem radu poštujemo želje i zahteve pacijenata ukoliko su u skladu sa pravilima struke i ne idu na štetu pacijenta.
U velikom i prijatnom poslovnom prostoru naš stručni tim posvetiće se samo Vama sa uvažavanjem i predanošću.
Vaše zdravlje, dobrobit i poverenje su za naš imperativ.

Naš stručni tim sprovodi i prati proces kontinuirane medicinske edukacije, kao i dostignuća savremene medicine. Posvećen je pacijentima stručno i ljudski. Stoga se nadamo da delite naše mišljenje u vezi sa toplim, humanim prijemom sestara i lekara. U Poliklinici je stalno zaposleno osam medicinskih sestara i laboranata i sedam lekara.

Usluge koje pružamo
Poliklinika Panajtović
Za sva eventualna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.